Godt nytår, madgrise + nytårsmiddag

Og velkommen. Jeg håber I er kommet godt ind i det nye år… Og at I vil følge mine mad-eskapader her på sitet. Jeg har ikke nogen opskrift til jer i dag (jeg har tømmermænd). Jeg vil til gengæld gerne vise jer, hvad jeg fik at spise i går.

nytår

Hovedretten bestod af langtidslunet kalvefilet, som havde fået syv timer ved 75 grader og var mørt så man slet ikke tror på det, grønkålssalat med avocado, pomelo og marinerede løg og kongen af alle side dishes: Pommes Mozart. Kartoffelstave, porre, bacon og fløde… Madgrisen guffede sig lykkeligt igennem en halv bradepandefuld. Desserten var en silky chokoladekage med bær, flødeskum og smørcreme.

Jeg glæder mig til at vise flere yndlingsmåltider og opskrifter i nærmeste fremtid. Indtil da må I nyde det helt nye år så godt som muligt. Jeg skal flirte med min dyne, måske se en film og prøve at befri mit hår for ca. halvandet kilo konfetti… Godt nytår!

Hvad fik du at spise til nytår?

/Madgrisen

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *