Den hurtige madgris Den komfortable madgris Madgrisen i køkkenet

Enkel agurkesalat med magisk marinade

Madgrisen er i den priviligerede situation at arbejde et sted, som værdsætter mad ligeså højt som jeg gør. Jeg er omgivet af dedikerede, dygtige mennesker, som lever og ånder mad, spytter kogebøger ud på stribe og inspirerer, udfordrer og glæder mig hver eneste dag. Det er et betydeligt element i opretholdelsen af Madgrisens livskvalitet.

Forleden blev jeg dog for alvor overrasket på arbejde, da jeg blev mødt af denne salat på frokostbordet – og jeg var solgt med det samme. Det er svært at beskrive, hvor genial jeg synes marinaden er. Den er proppet med smagsindtryk, jeg elsker. Den er frisk, krydret og tangy. Kokken Magnus blev overfaldet straks efter frokost og frarøvet opskriften. Madgrisen kan ikke forestille sig ét eneste måltid, middagsbord eller picnicarrangement, som salaten her ikke ville klæde sindssygt godt. Prøv den til fisk, grillet kød eller en varm vegetarret, som har brug for magisk friskhed og kærlighed. AGURKESALATEnkel agurkesalat med magisk marinade

1 agurk, ikke for stor og vandet
1 lille rødløg
1 spsk. soja
1 spsk. røget chiliolie
1 spsk. hvidløgsolie
1 spsk. hybenroseeddike (jeg købte min hos Meyers Deli)

Hak rødløget fint. Pisk marinaden sammen og vend rødløgene i. Smag til – ingen af smagsindtrykkene må overdøve hinanden. Det er svært at beskrive herligheden. Du ved det, når du smager den! (Værste opskrift-råd nogensinde). Skær smukke, skulpturelle stykker af agurken og hæld marinaden over agurkerne. Servér det lille stykke hverdagsmagi med det samme.

Hvad serverer du for at gøre hverdagsmaden magisk?

/Madgrisen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *